Nukilan Kisah Indah Dalam Hidup Kami

Tuesday, April 18, 2017

Khadija Ikut Rombongan Sekolah

Khadija terpilih lagi ikut rombongan tahap 2 tahun ni.  Khairin pula belum ada rezeki.  Tahun depan, kalau tak dapat memang nak minta Khairin jumpa ustazah cakap nak pergi.  Sebabnya Khairin ni dalam diam, dia merungut juga tak puashati kenapa ustazah tak pilih dia.  Insha Allah ya Khairin, tahun depan giliran Khairin pula.

Rombongan lawatan ke dua lokasi iaitu Farm In The City kat Seri Kembangan dan Taman Botani Putrajaya telah diadakan pada Sabtu, 15 April 2017.  Tapi menurut Khadija, rombongan turut berhenti solat Zohor di Masjid Besi @ Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin. 

Khadija 'excited' dari hari dapat borang rombongan lagi.  Bukan tak pernah dibawa ke zoo, tapi keterujaan dia agak berganda dari kebiasaan, mungkin sebab dapat berjalan dengan kawan-kawan.  Lagi-lagi dapat jalan dengan BFF dia.

Gambar-gambar ni semua ustazah yang kirim melalui 'WhatsApp'.  Sengaja saya masukkan cerita dan gambar Khadija dan kawan-kawan ikut rombongan lawatan supaya cerita dan gambar ini akan menjadi kenangan buat mereka bila masing-masing dah besar nanti. 0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...