Nukilan Kisah Indah Dalam Hidup Kami

Friday, April 20, 2018

Rumah Baru Acik Nor

Alhamdulillah.  Kenduri kesyukuran dan tahlil arwah di rumah baru acik Nor di Taman Udang Kuning telah berjalan dengan lancar.

Dengan adanya majlis sebegini sahajalah untuk kami dapat berkumpul adik-beradik, mak saudara dan sepupu.  Bila dah berjumpa, berbual sakanlah kami.   
Syukur Alhamdulillah.


Tuesday, April 17, 2018

Outing Dengan BFF

Semenjak Khadija dan Khairin tuisyen hujung minggu ni, memang susah kami nak keluar ber'window shopping' di luar.  Tapi, baru-baru ni dapat juga luangkan masa ke GM Klang selepas ambil Khadija balik dari tuisyen.  'Outing' hanya berdua sahaja dengan dia ke GM Klang.

Khadija sebenarnya tak berapa rela nak ber'window shopping' atas alasan penat.


Belanja Khadija makan ikut apa yang dia nak sebab nak dapatkan 'mood' dia ber'shopping'.
 


Berswafoto dengan anak dara solehah yang semakin hari semakin remaja.  Dah boleh jadi kawan untuk berkongsi cerita.Harapnya perjalanan hidup Khadija dipermudahkan dalam segala urusan.  Walaupun mama kerap membebel dan marah Khadija, tapi ketahuilah yang mama sayang Khadija dan nakkan Khadija menjadi yang terbaik di antara yang terbaik.


Friday, April 13, 2018

Hari Keluarga @ MPK

Alhamdulillah.  Syukur, pihak pengurusan tempat kami bekerja meraikan kami sekeluarga dalam satu program karnival akhir bulan Mac tempohari.  Pogram yang hampir beberapa tahun tidak dibuat untuk ahli keluarga kakitangan, akhirnya terlaksana juga.  Agak meriah juga, walaupun hanya diadakan di tempat sendiri.

Thursday, April 12, 2018

April Bulan Saya

April bulan yang dinanti. Semoga bulan April ini dilalui dengan warna-warni kisah-kisah indah dalam hidup saya.


Friday, March 30, 2018

Bonding Time With Muhammad Harraz

Kesian dengan anak-anak, seminggu cuti sekolah tak ke mana-mana.  Paling kesian dengan Muhammad Harraz,  menangis pujuk abah minta bawa jalan-jalan naik motor.  Akhirnya, setelah hampir seminggu duduk diam dalam rumah, mama bawa Muhammad Harraz keluar makan KFC. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...