Nukilan Kisah Indah Dalam Hidup Kami

Monday, September 5, 2011

Peristiwa Di Akhir Ramadhan 2011

Syukur Alhamdulillah, ramadhan tahun 2011 telah sampai ke penghujungnya. Seperti biasa, rutin keluarga kami untuk berbuka puasa di luar hanya pada malam terakhir ramadhan atas sebab Hakim tak nak rugi melepaskan peluang solat tarawikh berjemaah. Lokasi pilihan kami tahun ini bukan di hotel tetapi hanya di Pizza Hut, Jusco Bukit Tinggi.Fatihah kesayangan saya.Sayang betul kakak dengan adik.Berbuka puasa disekalikan dengan sambutan birthday Fatihah pada 16 Ogos lepas.Kek mereka berdua pilih sendiri.Budak cinonet yang cute.Mak dan bapak mertua serta kakak dan adik ipar turut serta atas jemputan dari kami.Khadija yang nakkan perhatian.Adik dengan keknya.Khadija dah pandai ber'posing' bila bergambar.'Pose' menarik dari Khadija.Fatihah korek hidung bersama aciknya.Aksi dari Fatihah.

Oleh kerana birthday Fatihah jatuh pada bulan puasa seperti tahun lepas, maka sambutan dibuat secara bersederhana sahaja. Doa mama buat Fatihah, semoga Fatihah membesar sebagai anak yang solehah, cerdas akal fikiran, sihat tubuh badan dan berjaya dunia dan akhirat. Amin.

Mama sayang Fatihah!!!

Semoga kami diberi kesihatan yang baik dan dipanjangkan umur supaya dapat lagi bertemu bulan Ramadhan dan Syawal pada tahun akan datang.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...