Nukilan Kisah Indah Dalam Hidup Kami

Thursday, October 22, 2009

Gambar Terkini Kakak Khadija & Video Klip Anak2 Mama

Kesian Khadija.....Kali ni baru ada entry tentang Khadija. Cerita pasal Khadija, dari sehari ke sehari makin menjadi2 perangai dia. Mungkin nakkan perhatian. Yelah, mama tak dapat nak lebih2 dengan Khadija lagi sebab dah ada baby. Mujur Hakim sentiasa layan kerenah Khadija.

Satu cerita pasal Khadija yang agak menggelikan hati iaitu dia suka cakap terbalik. Setakat ni 2 perkara dah saya perasan. Pertama, semasa dalam kereta, kalau dia duduk di kerusi depan bila dia nak ke kerusi belakang dia akan kata. "Nak duduk depanlah". Padahal tempat yang dia nak pergi tu di bahagian belakang. Mula2 saya tak faham, tapi bila dah faham......

Kejadian kedua, baru je berlaku. Khadija nak naik atas katil tapi dia kata "Nak turunlah". Hai Khadija, terbaliklah. Hakim cakap betulkan, dia keliru....Baju yang Khadija pakai ni, mak usu yang jahitkan.Nak melawa tiap2 hari. Sentiasa nak pakai baju baru.Masa ni Khadija kena demam. Kesian dia.Video klip ni dirakam semasa dalam kereta saya, menunggu Hakim collect duit sewa kat Sementa, Kapar.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...