Nukilan Kisah Indah Dalam Hidup Kami

Monday, April 13, 2009

Khadija Demam!!!

Dah 5 hari Khadija demam, dari hari Khamis. Demam Khadija hanya pada sebelah malam. Siang dia masih lincah + aktif, berselera makan dan minum susu. Yang bengang tu dah ah demam + pulak batuk (salah saya jgk, bagi Khadija minum air ais), + lagi dengan selesema (menjangkit dengan mak cik Ain hari Sabtu hari tu, mula2 takde selesema ni). Betul2 ujian dan dugaan menguji kesabaran, Khadija asyik jaga tengah malam dalam pukul antara 12.00 sampai 3.00 pagi. Lepas tu merepek-repek, nak abah, nak mama, nak uih (tak tau uih apa yang dia maksudkan) dan nak betul, betul, betul (upin ipin). Buat risau je Khadija ni. Manja bukan main lagi. Tadi abah dah bawak Khadija pergi Klinik Pakar Kanak-Kanak Tan ambil ubat lagi.

Semoga Khadija cepat2 sembuh. (Tengok luaran macam tak demam sebab bermain dan lincah seperti sediakala). Yelah, lagi 2 minggu kami bertiga akan bercuti naik flight ke Kuching, Sarawak sempena Birthday saya - 25 April ni. Terima kasih sayang.

Next 2 weeks nak pergi mandi sungai + tidur kat chalet Janda Baik, Pahang dengan officemate Hakim plk. So, Khadija cepatlah sembuh. Baru enjoy g jalan Cuti2 Malaysia nanti.

1 comments:

Shazizi78 said...

shima...moga anak ko cepatlah baik demam..leh cuti2 msia ngan bahagianya..heheh..bestnya dpt jln2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...